logo
carousel

Klanten vertrouwen op ons voor onze expertise op het gebied van vertaling en lokalisatie

Klanten

"Ik werk al talloze jaren samen met Fabien en zijn team van ervaren vertalers! Toen ik in 2002 werkte bij GretagMacbeth, was Fabien al mijn projectmanager voor onze veeleisende en complexe lokalisatieprojecten. De vertaalkwaliteit en projectmanagementvaardigheden waren altijd uitstekend. Ik beveel Sparkling Lengua graag aan elke bedrijf met meertalige vertaalbehoeften aan dat nood heeft aan een "simply more"-aanpak en -zorg. Naast vertalingen bieden ze ook desktoppublishing en video-ondertiteling in vele talen. Dankjewel, Sparkling Lengua, voor de lange samenwerking, het uitstekende werk en de verbazende flexibiliteit!"

Paula ROSALES - marketingmanager EMEA en BIPS
X-RITE

"We krijgen bij Sparkling lengua een heel efficiënte levertijd, resultaten van goede kwaliteit, een aangename klantendienst en een soepele aanpak van onze lokalisatiebehoeften. In een complexe omgeving met te weinig zichtbaarheid geeft ons dat gemoedsrust."

Hazel SPIRO - lokalisatiemanager
LANDA DIGITAL PRINTING

"Highcon werkt al meer dan vijf jaar met Sparkling Lengua. In die periode hebben we hen bijna al ons vertaal- en lokalisatiewerk toevertrouwd. Ze zijn responsief, hulpvaardig en professioneel. Hun talent om zelfs onder hoge druk behulpzaam te zijn is zeer aanbevelenswaardig en hun professionalisme blijkt duidelijk uit hun bereidheid om te investeren om de nauwkeurigste vertaling van ingewikkelde technische termen te leveren. Ze bieden diverse diensten voor redelijke prijzen. Kortom, wij van Highcon werken graag met hen samen!"

Michelle HAREL - marketing coordinator
HIGHCON

"Zolang we al werken met Sparkling Lengua team zijn we onder de indruk van de nauwkeurigheid van hun vertalingen, wat voor ons essentieel is. Nog meer dan dat stelt SAi de algemene dienstverlening op prijs – van het duidelijke en beknopte overzicht van wat we mogen verwachten tot de snelle levering van het vertaalde materiaal in de originele opmaak. We aarzelen dan ook niet om hen aan te bevelen."

Jurgen VERHULST - technical marketing manager EMEA
SAI

"We zijn maar een kleine klant maar Sparkling Lengua heeft ons altijd een uitstekende dienst geleverd.  We ontvangen snel offertes, het werk wordt snel uitgevoerd en we hebben geen klachten over de kwaliteit van de vertaling of het dtp-werk."

Clare SYKES - EMEA Marketing Manager
XEROX SCANNERS

"We vertrouwen onze meertalige lokalisatiebehoeften al jaren toe aan Sparkling Lengua. Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor applicatiebeschikbaarheid en IT-beveiliging vertrouwen we erop dat onze bijzonder specifieke terminologie perfect wordt aangehouden. Hun team blinkt erin uit. We waarderen ook hun vriendelijke en klantgerichte service en het grote assortiment bestand- en projecttypes waarmee ze overweg kunnen.
Geweldig team, geweldig service – we blijven terugkomen voor meer!"

Julia GEVA - Director, Marketing EMEA & CALA
RADWARE

"We maken al enige tijd gebruik van jullie vertaaldiensten. Telkens zijn we heel tevreden over de snelle levertijd en de kwaliteit van de vertalingen. Wat het document of de taal ook is, we weten dat we altijd op een aangename en efficiënte manier geholpen worden. Het is een plezier om zaken te doen met jullie."

Ruth CLARK - algemeen directeur
SPLASH! PR

"Met zijn bedrijf, Sparkling Lengua, gaat Fabien Jusnot verder op de ingeslagen weg. Hij heeft terecht al sinds vele jaren een uitstekende reputatie. Met zijn team combineert hij nauwkeurige lokalisatie tegen een concurrerende prijs met flexibel projectmanagement en een uitzonderlijke klantgerichtheid: een winnende combinatie waarmee Fabien tot de top in de sector behoort."

Marc VERBIEST - internationaal pr-manager
EFI

"Van alle vertalers met wie we al hebben samengewerkt, zijn de vertalers van Sparkling Lengua de enigen over wie we nog nooit negatieve feedback hebben gekregen. Integendeel, onze klanten nemen vaak de tijd om ons te vertellen hoe perfect de vertalingen zijn! Het is ook fantastisch te weten dat we altijd kunnen rekenen op Sparkling Lengua om onze zeer strakke deadlines te halen zonder dat er wordt ingeboet aan kwaliteit. Bovendien is het een waar genoegen om met hen samen te werken!"

Samantha WHITE - account executive
BESPOKE

"Werken met Sparkling Lengua is fantastisch. De open, sympathieke en professionele houding heeft altijd geleid tot oplossingen die mijn verwachtingen overtroffen. Wat kan ik anders zeggen dan: heel erg bedankt!"

Hanan BUCH - office administrator en vertaalmanager
ENHESA

"We werken al vele jaren samen met Sparkling Lengua. Als contentgedreven bureau met een focus op taal en tekst, dat actief is in alle regio's van de wereld met een eigen wereldwijd netwerk van copywriters, kunnen we vertrouwen op zijn toewijding en commerciële drive om ons te helpen met zelfs de meest complexe vertaalopdrachten. Maar we kunnen bij het team evengoed terecht voor een vertaling van tien regels die we één uur later al nodig hebben. Met Sparkling Lengua is Living Stone nooit meer "lost in translation"."

Bart VERDUYN - CEO, en Anne-Mie VANSTEELANT, COO – communicatiecoach
LIVING STONE

"Teksten laten vertalen door Sparkling Lengua verloopt efficiënt. We krijgen in een mum van tijd een antwoord wanneer we contact opnemen voor een vertaling. De vertalingen worden altijd tijdig geleverd volgens de afgesproken deadline."

Sukerti VAN SCHOORISSE - marketingmanager
ENFOCUS

"Het Sparkling Lengua-team heeft ons meerdere keren geholpen door kwaliteitswerk te leveren binnen zeer strakke deadlines. Met dit team weten we dat ons vertaalwerk in goede handen is. Bovendien zetten ze graag een tandje bij. Ik beschouw hen veeleer als betrouwbare partners dan als "leveranciers". Ze werken met een vaste groep ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren. Ze leveren werk van de bovenste plank. Fabien en zijn team zijn ten sterkste aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar een partner die kwaliteit biedt en kleine of grote volumes in verschillende talen aankan."

Laurent SCHOTS - senior consultant
PORTER NOVELLI

"We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Sparkling Lengua. Ze hebben een zeer professionele aanpak en antwoorden altijd zeer vlug wanneer we laten weten dat we een vertaling nodig hebben. De afgesproken deadlines worden altijd nageleefd en de kwaliteit van de vertalingen is gewoonweg perfect. Door de jaren heen hebben we zo een band opgebouwd op basis van diepgaand vertrouwen. Wij geloven in het motto 'never change a winning team'."

Bénédicte LAMBERT - managing assistant
KELLEN EUROPE

"Sparkling Lengua is een vertaalpartner op wie je kunt vertrouwen. Ze hechten veel belang aan klantenservice en ze respecteren deadlines zonder dat de kwaliteit van vertalingen in het gedrang komt. Het is een erg leuk team om mee te werken. Voor Heidelberg is Sparkling Lengua de perfecte partner. Of het nu gaat om dringende of technische projecten, ze kunnen tegemoetkomen aan al onze vertaalbehoeften. Kiezen voor Sparkling is een kwestie van gezond verstand."

Cécile MOREAU - wereldwijde MVO-communicatiecoördinator
HEIDELBERGCEMENT

"De samenwerking met Sparkling Lengua verloopt zeer gemoedelijk en efficiënt. Ze waren in staat om in zeer korte tijd onze folders en technische documenten naar het Duits, Engels en Nederlands te vertalen. Ze gingen daarbij erg nauwgezet en deskundig te werk. Hun professionalisme wordt duidelijk in hun vertaling van onze website naar het Duits en Nederlands op: www.actiflip.com."

Anne-Lise BAEHR - marketingmanager
ACTIFLIP

"We zochten naar een bedrijf met kennis van prepress en drukwerk voor de lokalisatie van onze Impostrip® in diverse talen. Sparkling Lengua en hun team van vertalers leverde kwaliteit op een relatief korte tijd. Dat is van groot belang voor ons."

Joanne DAVID - President & CEO
ULTIMATE TECHNOGRAPHICS

"De samenwerking met Sparkling Lengua verliep prima. We ontvingen de Franse vertaling binnen het opgegeven tijdsbestek. We waren tevreden over de kwaliteit van de vertaling en de prijs was redelijk. Op www.lessmann.com kunt u het resultaat zien van onze samenwerking."

Patricia LESSMANN - marketing LESSMΛNN GmbH
LESSMΛNN

"Afgelopen zondag e-mailde ik een brief naar Fabien die we voor maandagavond moesten versturen. De brief was in het Engels en moest naar het Duits worden vertaald. Ik was aangenaam verrast toen ik merkte dat de brief zondagmiddag al vertaald was. Van uitstekende service gesproken!"

Daniel PIERRET - directeur
DPLENTICULAR

"Onze samenwerking met Sparkling Lengua heeft voornamelijk betrekking op de vertaling van onze persberichten. Hun vertaaldiensten zijn sterk aan te raden. Zij leveren topkwaliteit en werken razendsnel. We kijken ernaar uit verder met jullie samen te werken. We stellen de fantastische service erg op prijs."

Bernd STAUDT - finance
GMG GMBH & CO. KG

"Sinds onze samenwerking met Sparkling Lengua begon, hebben we veel tijd bespaard omdat we in het verleden heel wat vertalingen zelf verzorgden. Onze materie is behoorlijk complex en ondanks korte deadlines en uiterst technische terminologie, leverde Sparkling Lengua ons altijd een onberispelijke dienst. Het team werkt heel stipt en aarzelt niet om diverse voorstellen in te dienen, afhankelijk van de context."

Bertin SORGENFREY - hoofd van international marketing
DALIM SOFTWARE

"We zijn blij dat we kunnen werken met een betrouwbare en professionele partner als Sparkling Lengua. Of het nu gaat om langetermijnvertalingen of onverwachte projecten met een korte deadline, we kunnen altijd op hun aangepaste, soepele en snelle dienst rekenen. Er gaat nooit tijd verloren in communicatie en de mensen zijn uiterst beleefd. Uitstekend. Het is alsof we met partners werken en niet met een leverancier."

Sabine JOACHIMS - manager marketingservices
JANOSCHKA HOLDING GMBH

"We werken al vele jaren nauw samen met Sparkling Lengua voor diverse vertaalprojecten naar meerdere talen voor de verschillende afdelingen binnen onze organisatie. De samenwerking verliep steeds met succes en we zijn heel tevreden over hun flexibiliteit en snelheid maar ook over de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van het geleverde werk. We waarderen sterk hun expertise in heel specifieke terminologie van de sector in diverse talen. We kijken er naar uit om onze fantastische samenwerking verder te zetten! Dankjewel, Séverine & Fabien!"

Fabrice PATERNOTTE - hr manager, International Human Resources
EFI BELGIË BVBA

"Wij zochten een onestopleverancier die ons kon helpen met vertaling in meer dan twintig talen en die ook de coördinatie met onze dochterondernemingen voor zijn rekening kon nemen. Sparkling Lengua biedt dit alles en meer. Het is een sterke partner. Ze bieden een uitstekende service met een hoge flexibiliteit en geweldige responssnelheid."

Matteo BASTREGHI - marketingmanager
TRAVELPORT UK

"Sparkling ging altijd uiterst efficiënt om met de projecten van fst. Ze zijn heel behulpzaam, altijd inschikkelijk en vriendelijk. Telkens als we een verzoek indienen, antwoorden ze onmiddellijk en leveren ze tijdig. Bedankt!"

Lisa JOHNSON - performance director
FST

"Een collega van me vertelde me dat Sparkling Lengua een goed vertaalbureau was. Hoewel ik nog maar recent van hun diensten gebruik maak, ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en over de manier waarop ze met klanten communiceren: onmiddellijke antwoorden, nauwkeurig, altijd een offerte met de prijs vóór uitvoering van de taak. Ik kijk ernaar uit om verder met hen samen te werken."

Nicolas GRANDE - online marketing coördinator
GROEP HUYZENTRUYT

"Smartphoto is een van de grootste Europese web-to-post e-commerce websites voor digitaal fotodrukwerk. We halen het maximum uit de digitale foto's van de klant die binnen de kortste termijn de mooiste fotoproducten thuisbezorgd krijgt. Smartphoto is actief in meer dan 14 Europese landen en biedt een ruim assortiment fotodrukwerk, van fotoboeken over fotokalenders tot fotogeschenken voor speciale gelegenheden. Dit vereist een korte time-to-market van nieuwe producten, productaanpassingen en wijzigen aan op SEO gerichte internetteksten. De vertalingen zijn zonder twijfel een van de belangrijkste onderdelen van dit proces. Sparkling Lengua bleek een solide partner om onze doelstellingen te bereiken. Ze bieden een snelle en constante kwaliteit en stellen zich heel soepel op. Ze zijn altijd bereid om een tandje bij te zetten. Bovendien konden we onze workflows op elkaar afstemmen om de uitwisseling van bronteksten en vertalingen zo eenvoudig mogelijk te houden."

Sarah LIETAERT - eCom assistant
SMARTPHOTO

"We werken al sinds 2002 samen met Fabien en hebben het volste vertrouwen in hem en zijn team van ervaren vertalers. In de afgelopen jaren haalde Sparkling Lengua steeds onze deadlines, en dit met de hoogste kwaliteit en service. Het is geweldig om te zien hoe goed het team van Fabien samenwerkt met onze validators van Honeywell, en om te weten dat we altijd kunnen rekenen op Sparkling Lengua voor snel en rendabel deskundig vertaalde content."

Diane MUELLER - senior web content manager, ePresence Marketing
HONEYWELL

"Het is een hele uitdaging om high-tech content met steeds wijzigende terminologie te lokaliseren. Daarom vertrouw ik al meer dan tien jaar lang op het team van Sparkling Lengua. Wat mij betreft zijn ze het beste bedrijf in de sector!"

Steve PIPER - ceo
CYBEREDGE GROUP, LLC

"Sparkling Lengua biedt een snelle en professionele vertaaldienst die zijn geld waard is. Ze hebben een oprechte interesse in ons bedrijf en werken hard om onze behoeften te begrijpen en aan onze verwachtingen te voldoen. Onze teksten bevatten vaak een specifieke technische woordenschat en we kunnen ons verlaten op Sparkling Lengua om de terminologie grondig te onderzoeken en ons vertalingen van hoge kwaliteit te leveren."

Tom PINDER - marketingmanager
SCANSOURCE EUROPE

"Wij doen een beroep op Sparkling Lengua voor de Nederlandse en Franse vertalingen van gevoelig en zeer technisch materiaal van onze grafische klanten. We hebben het volste vertrouwen in hun expertise. Ze hebben duidelijk inzicht in de onderwerpen van onze teksten."

Daniela MAHLKE - marketingdirecteur
FOUR PEES

"Bedankt, Fabien. Dankzij het Sparkling Lengua-team is een lastig publishingproject van een leien dakje gegaan. Hoewel jullie dagelijks werden geconfronteerd met zeer krappe deadlines, heeft jullie flexibiliteit gecombineerd met jullie oog voor detail, professionaliteit en snelle levertijden ervoor gezorgd dat onze eerste tweetalige Fespa Daily-krant een schot in de roos was. Bedankt voor al jullie hulp. Ik kijk ernaar uit opnieuw met jullie samen te werken."

Darryl DANIELLI - redacteur en uitgever
PRINTWEEK - MARK ALLEN GROUP

"De dienst die Sparkling Lengua ons levert, is van een bijzonder hoog niveau. Hun vertalers zijn ervaren en goed op de hoogte, ongeacht de doeltaal.
Bovendien zijn we onder de indruk van de responssnelheid van het team en het feit dat ze nagenoeg elk documenttype aankunnen. Ze zijn dan ook onze vertrouwde partner voor al onze projecten – onze nieuwsbrief, video's, bedrijfspresentaties, opleidingsmateriaal, webinhoud en meer. Prima gedaan!"

Béatrice RAHARINAIVO - Marketing Project Manager
KRAUTHAMMER

"AD Communications werkt al diverse jaren samen met Sparkling Lengua om te voldoen aan de vertaalbehoeften naar diverse Europese talen van onze klanten. Het team van Sparkling is efficiënt en inschikkelijk. Ze begrijpen dat deadlines in ons bedrijf van cruciaal belang zijn en antwoorden heel snel wanneer er weinig tijd is – en dat gebeurt heel vaak. De vakkennis van hun vertalers over de vele sectoren waarin we gespecialiseerd zijn, is van onschatbare waarde. De vertalingen zijn nauwkeurig en geschikt voor de sector. Ze zijn proactief als het gaat om de terminologie die onze klanten verkiezen en staan open voor constructieve feedback. Als we creatieve 'transcreatie' wensen in plaats van vertaling, dan levert het team van Sparkling Lengua teksten die nauwkeurig de inhoud, stijl en toon van het origineel weergeven, en voegen er de stijl- en taalnuances aan toe die je in een meer letterlijke vertaling verliest. We bevelen hen vaak aan als partner voor de lokalisatie van B2B content."

Shireen SHURMER - joint managing director
AD COMMUNICATIONS

"We zochten een vertaalbureau in EMEA waarbij echte mensen de vertalingen uitvoeren. We wilden eerst de vertaalkwaliteit verbeteren en vervolgens het vertrouwen van de Country Marketing Managers herstellen in het feit dat centraal vertaalde content even goed is als de vertalingen die ze zelf zouden maken. Ik aarzel niet om Sparkling Lengua aan te bevelen aan iedereen die een persoonlijke, professionele en tijdige vertaling van bedrijfscampagnes wenst."

Sally RIDDETTE-PAGE - digitale marketingmanager
EMEA HP SOFTWARE / ENTERPRISE SECURITY

"De klantendienst en betrouwbaarheid van Sparkling Lengua is uitstekend. Ze zorgen altijd voor een zorgvuldige planning maar door hun snelle reactie krijgen wij onze vertalingen sneller dan verwacht en zijn ze van hoog niveau. We blijven met hen werken en kijken al uit naar toekomstige projecten met Sparkling Lengua."

Mark GRACEY - managing director
HOTCAKE MARKETING

"Ik heb al diverse pan-EMEA-functies gehad en moest daarin regelmatig internationale campagnes tot een goed einde brengen. Dat proces valt of staat met het hebben van een goed lokalisatiebureau. Ik heb in het verleden al met verschillende bureaus gewerkt voor verschillende landen wegens de voorkeuren van de regionale managers. Maar bij Sparkling Lengua werken ze in alle talen zo consequent dat ik hen als enige contactpersoon kan aanhouden. Ze hebben de snelste omlooptijd die ik al gezien heb en beschikken over een team van uiterst efficiënte en blije mensen. Ze maken mijn leven gemakkelijker."

Luke WHITEHEAD - EMEA marketing director
COUCHBASE

"Het vertalen van materiaal in lokale talen en lokale dialecten kan een hele uitdaging zijn, vooral gezien de terminologie van onze sector. Maar Sparkling Lengua heeft van meet af aan kwaliteitsservice en kwaliteitsvertalingen geleverd. Fabien en zijn team hebben bewezen dat ze ons vertrouwen waard zijn. Bedankt, Fabien!"

Beth WARREN - brand manager voor wereldwijde marketing
TRAVELPORT USA

"Het is een waar genoegen om samen te werken met het team van Sparkling Lengua. We kunnen hen altijd aanvragen sturen, ze halen dringende deadlines en de vertalingen zijn correct. Vooral wanneer er met verschillende talen wordt gewerkt zoals in ons team, wordt het leven heel wat gemakkelijker als je gebruik kunt maken van een betrouwbaar bureau."

Julia BRAUN - PR & Marketing Assistant
MACK BROOKS EXHIBITIONS LTD

arrow leftarrow right 
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
KlantenVertalers
picture