logo
carousel

Wat onze partners van ons vinden

Vertalers

"Ik werk al sinds 2000 samen met Fabien. Als ik terugblik al die jaren samenwerking – van Hitext tot Sparkling Lengua, van collega's tot vertaalpartners, dan is er één iets duidelijk: zijn ervaring en knowhow op het gebied van vertaling en lokalisatie – voor de grafische industrie en ver daarbuiten – zijn nauwelijks te evenaren. Ik wens hem veel succes toe met Sparkling Lengua!"
Ariane - Duitse vertaalster
"Sparkling Lengua is een geolied, sympathiek en professioneel vertaalbureau. Het is altijd een plezier om samen te werken met Séverine en Fabien. Ze zijn zeer gemoedelijk in de omgang en altijd behulpzaam. Ook gaan ze zeer nauwkeurig te werk. Ik werk erg graag met hen samen!"
Elena - Italiaanse vertaalster
"Samenwerken met Sparkling Lengua is heerlijk. Ze bieden je direct al het benodigde materiaal om goed werk af te leveren en ze geven snel een antwoord op vragen. Hoewel ze erg professioneel te werk gaan, is er in onze contacten altijd een 'human touch'."
Simona - Italiaanse vertaalster
"De samenwerking met Sparkling Lengua is al sinds dag één prima. Ze reageren snel op eventuele vragen en facturen worden altijd tijdig betaald. Via hen werk ik nu voor eindklanten voor wie er zeer regelmatig opdrachten binnenkomen. Mij hoor je dus niet klagen!"
Maarten - Nederlandse vertaler
"Ik werk nu al sinds 2005 samen met Fabien en sinds 2009 met Séverine. Het team dat ze vormen is zonder twijfel een van de redenen waarom ik zo van m'n job hou: met hun enthousiasme, professionaliteit en vriendelijkheid weten ze een goede werkrelatie te creëren. Ze staan steeds paraat om een antwoord te geven op vragen of opmerkingen tijdens een project. En ze laten je weten dat de klant tevreden is over je werk. Het is echt zalig om met hen samen te werken!"
Stéphanie - Franse vertaalster
"Ik werk sinds 1999 met Fabien samen: Onze samenwerking is gebouwd op oprechte en wederzijdse loyaliteit."
Didier - Franse vertaler
"Sparkling Lengua is een bureau met een pak ervaring. Ik werk al vele jaren met Fabien. Hij legt een mateloze inzet aan de dag en is zeer klantgericht. Als vertaalster vind ik dat hij altijd razendsnel en accuraat reageert op vragen. Zijn kennis van de sector en de industrie is ongeëvenaard. Hij is een gedroomde partner om mee samen te werken. Wie op zoek is naar een degelijk vertaalbureau dat kleine of grote projecten aankan binnen een bepaald tijdsbestek, zou ik Sparkling Lengua aanbevelen."
Sandrine - Franse vertaalster
"Ik heb Fabien jaren geleden leren kennen toen ik werkte bij een Japanse prepressproducent. Dat bedrijf liet al zijn promotiemateriaal vertalen door de voormalige werkgever van Fabien. Ik was toen erg onder de indruk van zijn enorme toewijding en betrouwbare manier van werken. In 1998 besloot ik aan de slag te gaan als freelancevertaalster. Het is leuk dat we door de jaren heen zijn blijven samenwerken, in de verschillende stadia van zijn carrière. Toen hij mij liet weten dat hij van plan was zijn eigen lokalisatiebedrijf op te richten en dat hij hoopte onze samenwerking te kunnen voortzetten, was ik blij en trots. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zowel zijn klanten als zijn partners (freelancevertalers) zijn persoonlijke en professionele troeven op prijs zullen stellen. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan de betrouwbaarheid, het streven naar kwaliteit en nauwkeurigheid en het enthousiasme, om er maar enkele te noemen. Ik vind het geweldig met jullie te werken, Fabien!"
Tina - Duitse vertaalster
"Als vertaal- en lokalisatiespecialist ken ik Fabien Jusnot al vele jaren, eerst toen hij als projectmanager in diverse Belgische vertaalbureaus werkte en later toen hij algemeen directeur van Sparkling Lengua werd. Séverine en hij gaven me de gelegenheid om een fantastische groep professionals te ontmoeten: Marianne, Coralie, Stephanie, Barbara, Alessandra, Ariane en Florence, die voortdurend hun grootste respect voor het vertaalvak tonen. Bovendien is Sparkling Lengua altijd een heel betrouwbaar en flexibel bedrijf geweest dat zich uiterst professioneel opstelt. Op elk vlak een waar genoegen om mee samen te werken."
David - Spaanse vertaler
"Ik werk voor Sparkling sinds het werd opgericht en geniet vooral dat ik er ernstig en professioneel in een warme en vriendelijke omgeving kan werken. De deadlines zijn redelijk, er wordt onmiddellijk rekening gehouden met onze vragen en de antwoorden van de klant worden onmiddellijk naar ons doorgestuurd. Dat is voor vertalers van cruciaal belang om tot een efficiënte samenwerking te komen waarbij we uitstekend werk kunnen leveren."
Valérie - Franse vertaalster
"Al die jaren die ik Fabien al ken, viel het me telkens weer op hoe hij er alles aan deed om het maximale uit het team te halen en werk van superieure kwaliteit te leveren. Nu, bij Sparkling Lengua, is deze gedrevenheid nog groter. Het is altijd leuk om met iemand samen te werken die zo gedreven is."
Marta - manager voor Braziliaans-Portugees
"Ik heb eerst als collega met Fabien Jusnot samengewerkt. Sinds 2003 werk ik als Spaanse freelancevertaler met hem samen. Naast de nauwgezette en professionele manier waarop hij vertaal- en lokalisatieprojecten managet met zijn bedrijf, Sparkling Lengua, waardeer ik ook het wederzijdse vertrouwen en de flexibiliteit die we delen."
David - Spaanse vertaler
"We hebben het geluk gehad met Fabien te kunnen werken in de afgelopen jaren. Het is fantastisch dat we nu een vervolg kunnen breien aan dit partnerschap via Sparkling Lengua. Proficiat en veel succes!"
Gabriela - Latijns-Amerikaans Spaanse vertaler
"In de meer dan tien jaar die we al samenwerken, heeft Fabien Jusnot me altijd verbaasd met zijn hoge mate aan professionaliteit en toewijding. Hij onderneemt altijd de juiste stappen om ervoor te zorgen dat werk goed wordt uitgevoerd en tijdig klaar is. En dit met volledige transparantie ten opzichte van iedereen die betrokken is."
Kieran - Engelse vertaler
"Als vertaler met bijna twintig jaar ervaring stel ik de samenwerking met Fabiens Sparkling Lengua-team erg op prijs. Ze hebben een professioneel werkethos, hechten belang aan nauwkeurigheid, stiptheid en loyaliteit en maken gebruik van de nieuwste vertaaltechnologieën."
Angelika - Duitse vertaalster
"Sparkling Lengua: betrouwbaar, behulpzaam en sympathiek. Het doet me altijd plezier samen te werken met een betrouwbaar bedrijf dat streeft naar resultaten van de hoogste kwaliteit. Doe zo voort!"
Joanna - Griekse vertaalster
"We zijn altijd verheugd te kunnen samenwerken met Fabien en zijn team. Het zijn echte lokalisatie- en vertaalprofessionals. Ze maken altijd een aangename indruk en zijn hulpvaardig. Ik kijk ernaar uit om verder zaken te doen met Fabien en zijn team."
Apeng Pan - Chinese projectmanager
"Het is een groot genoegen samen te werken met Sparkling Lengua. Het team gaat zeer professioneel en efficiënt te werk maar is tegelijk ook sympathiek en gemoedelijk in de omgang. Ik werk al lang samen met Fabien. Destijds hebben we samen aan verschillende projecten gewerkt, die vaak zeer technisch en innovatief van aard waren. Telkens met uitstekende resultaten tot gevolg. Wat ik het meest op prijs stel, is dat ze je bij Sparkling Lengua het gevoel geven dat je werk en bijdrage worden gewaardeerd, dat je behoort tot een team. In ons vakgebied is dat iets uiterst zeldzaams. Het motiveert je om je beste beentje voor te zetten."
Paolo - Italiaanse vertaler
"We zijn er bijzonder trots op samen te werken met jullie bedrijf. Jullie professionele aanpak, geduld en last but not least gevoel voor humor en tact helpen ons keer op keer om zelfs de moeilijkste problemen op te lossen."
Jitka - Tsjechische projectmanager
"Sparkling Lengua schittert als de waardevolste diamant aan de taalhemel. Voor welk type project we ook samenwerken met onze partners bij Sparkling Lengua, de samenwerking is steeds een voltreffer. Een ongelooflijk professioneel team van projectmanagers die niet alleen ervaring hebben op het gebied van projectmanagement maar ook op het gebied van time management: dat is Sparkling Lengua. Dergelijke teams van geweldige, hardwerkende, sympathieke en hulpvaardige mensen zijn dun gezaaid. Als ik moest kiezen met welke van onze partners ik iets zou willen gaan drinken of eten, dan zouden onze collega's van Sparkling Lengua mijn eerste keuze zijn!"
Andrej - Tsjechische projectmanager
"De sleutelwoorden zijn collegialiteit en professionaliteit. Het resultaat: Betrouwbaarheid. Geen wonder dat klanten blijven terugkeren naar Sparkling en dat leveranciers graag met hen samenwerken."
Giorgio - Italiaanse vertaler
"Mijn eerste kennismaking met Fabien dateert van 2001. We waren toen collega's in de lokalisatiebusiness. Enkele jaren later werd ik freelancer voor het bedrijf waar hij toen werkte. Vandaag is hij een van mijn favoriete klanten: interessante projecten, redelijke deadline en heel correcte betaalvoorwaarden. Ik kan zeggen dat ik tot nu toe niets anders dan lof heb voor deze sprankelende ervaring!"
Monica - Spaanse vertaalster
"Ik heb het afgelopen decennium met Fabien samengewerkt aan talloze vertaal- en lokalisatieprojecten. Het doet me plezier opnieuw met hem te kunnen samenwerken, met dat verschil dat hij nu algemeen directeur van Sparkling Lengua is. Het team is sympathiek en gaat zeer goed georganiseerd te werk. Ze zijn volleerde professionals in hun vakgebied. Ze stellen redelijke deadlines en bieden efficiënte ondersteuning en feedback. Ik kijk uit naar nog een decennium van succesvolle samenwerking."
Karen - Engelse vertaalster
"Efficiëntie, reactiesnelheid en duidelijkheid in een beroep met veel technische uitdagingen en harde deadlines: zo zou ik Sparkling Lengua samenvatten. En altijd met een glimlach! Samenwerken met Sparkling Lengua is een echt genoegen! Ik wens hun veel succes toe. Ik hoop dat onze samenwerking nog lang mag duren!"
Judith - Franse vertaalster
"Samenwerken met Sparkling Lengua is pure fun! De vertaalprojecten zijn zeer boeiend en Fabien is echt behulpzaam en legt het professioneel aan boord. Kortom, een zeer betrouwbaar bedrijf dat ik elke vertaler zou aanbevelen."
Amandine - Franse vertaalster
"Als oud-collega van Fabien merk ik dat zijn vertrouwde kwaliteiten van vroeger vandaag terug te vinden zijn in Sparkling Lengua. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan zijn optimisme, efficiëntie, flexibiliteit en vriendelijkheid. Ik ben erg blij dat we onze samenwerking konden hervatten en hoop dat we nog vele jaren kunnen doorgaan op dit pad."
Marlène - Franse vertaalster
''Ik werk al sinds de oprichting van Sparkling als freelancevertaalster voor het bedrijf. Ik ben blij te kunnen zeggen dat onze samenwerking is gebouwd op een hoge mate aan professionaliteit, vertrouwen en respect. Een zeer positieve combinatie die ervoor zorgt dat ik veel voldoening haal uit onze samenwerking. Sparkling Lengua is uniek in elk aspect. Ze geven het goede voorbeeld in hun omgang met klanten en streven ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen."
Nadia - Canadees-Franse vertaalster
"Sparkling Lengua is zonder twijfel een van mijn favoriete klanten. De projecten zijn interessant, het team is heel professioneel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen! Ik ben er zeker van dat dit ook geldt in de relaties met hun klanten en ik kijk er naar uit om de volgende jaren nog meer voor het bedrijf te werken.
Kortom, een betrouwbare partner, zowel als klant als leverancier!"
Lionel - Franse vertaler
arrow leftarrow right 
KlantenVertalers
picture