logo
carouselcarouselcarouselcarousel

Wij onderscheiden ons van de rest

Wij onderscheiden ons van de rest

Wij cultiveren uw succes!

Wij maken uw internationale producten perfect geschikt voor lokale markten

Oplossingen

Wat u eerst en vooral moet weten is dat er heel weinig is (we kunnen niet echt aan iets denken!) dat we niet kunnen doen om aan uw vertaalbehoeften te voldoen. Elke inhoud die moet worden vertaald (geschreven tekst, video) kunnen we indien nodig vanaf nul aanpakken. Van het klaarmaken van een bestand en videotranscriptie tot de levering van een brochure met een perfecte lay-out of een ondertitelde video, u kunt voor elke stap op ons vertrouwen - wij weten immers waar we mee bezig zijn!

We kunnen u helpen met het vertalen van uw marketingmateriaal in een of meerdere talen (of transcreatie). Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

We hebben ook uitgebreide ervaring op het gebied van technische documentatie zoals:

Ondersteunde bestandsindelingen: doc(x), xls(x), ppt(x), rtf, odt, html, xml (moet mogelijk technisch worden klaargemaakt), inDesign (inx, idml), tmx, sdlxliff, pdf (voorbereiding nodig), oft en meer

Om al deze verschillende soorten content nauwkeurig te vertalen, vertrouwen we op een betrouwbaar netwerk van meer dan 300 moedertaalsprekers die ervaren professionele vertalers zijn. Sparkling Lengua levert vertalingen in meer dan tachtig talen:

Momenteel zijn we volop bezig met het ontwikkelen van een netwerk van vertalers voor Afrika.

Vertaling /
lokalisatie /
transcreatie
Video-ondertiteling /
Voice-over (dubbing)
Desktoppublishing (DTP)Copywriting /
creatie
picturepicturepicturepicture