logo
carouselcarouselcarouselcarousel

Een partnerschapsaanpak voor resultaten van topkwaliteit

Een partnerschapsaanpak voor resultaten van topkwaliteit

Uw tijd is kostbaar. Wij springen er efficiënt mee om.

Wij helpen u te groeien door uw projecten tot een succes te maken

Over ons

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat meertalige vertaal- en lokalisatieoplossingen biedt. Uw projecten worden in goede banen geleid door ervaren projectmanagers en vertaald of gelokaliseerd door een team en netwerk van moedertaalsprekers die gespecialiseerd zijn in uw sector of industrie. Wij zijn centraal gevestigd in Brussel (België) en mogen onder onze klanten internationale en hightechbedrijven van over heel de wereld rekenen.

Sparkling Lengua levert vertalingen van topkwaliteit in meer dan tachtig talen.

Bent u internationaal actief en wilt u zich daarom richten op lokale markten, dan is het belangrijk dat al uw producten en alle communicatiemateriaal nauwkeurig beantwoorden aan uw bedrijfsstrategie en huisstijl. Sparkling Lengua helpt u het imago van uw bedrijf vorm te geven. U bent bij ons aan het juiste adres voor de vertaling en lokalisatie van uw brochures, gebruiksaanwijzingen, software, marketingmateriaal, webcontent … Wij gaan op professionele wijze te werk en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De samenwerking met onze klanten zien wij als een partnerschap. Deze persoonlijke aanpak gecombineerd met efficiënt projectmanagement maakt van Sparkling Lengua een unieke speler in de vertaal- en lokalisatiesector.

We willen ons richten op een brede waaier aan markten naarmate steeds meer klanten zich op ons verlaten voor hun vertalingen en het niet nalaten om ons te vertellen hoe sterk ze onze samenwerking op prijs stellen. Momenteel zijn we al actief in de volgende sectoren:

U kunt ons beschouwen als een verlengstuk van uw bedrijf. Maak het u gemakkelijk en vertrouw uw project aan ons toe.

Maak kennis met het teamOnze filosofie
picturepicturepicturepicture