logo
carouselcarouselcarouselcarousel

Een partnerschapsaanpak voor resultaten van topkwaliteit

Een partnerschapsaanpak voor resultaten van topkwaliteit

Uw tijd is kostbaar. Wij springen er efficiënt mee om.

Wij helpen u te groeien door uw projecten tot een succes te maken

Onze filosofie

Uw doel is ons doel en we bewegen hemel en aarde om dit te realiseren

PASSIE…

Het is geen toeval dat ik al meer dan vijftien jaar actief ben in deze sector. Het is een passie. We leren voortdurend bij zodat expertise blijft groeien. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we de nieuwste vertaaltechnologie beheersen. Ook belangrijk is onze goede relatie met de verschillende stakeholders (klanten, vertalers enz.). Die wordt bovendien steeds sterker, zo sterk zelfs dat het onze verwachtingen ver overtreft. Het is bovendien een fantastisch gevoel dat klanten ons laten weten dat ze tevreden zijn. Passie hebben voor wat je doet, zorgt dat je elke dag opnieuw met veel zin ertegenaan gaat. En hiermee onderscheidt Sparkling Lengua zich van de rest!

WE VERZETTEN BERGEN OM U TE HELPEN

We zijn proactieve optimisten en geloven in het motto "waar een wil is, is een weg". Daarom zult u van ons nooit meteen te horen krijgen dat een deadline te krap is. We gaan er steeds eerst vanuit dat de deadline die u stelt, haalbaar is. We stellen alles in het werk om u het beste resultaat en de beste oplossing te bieden. Onze partners zijn mensen met wie we al lang samenwerken. Het blijft ons verbazen binnen welke strakke deadlines zij resultaten van hoge kwaliteit kunnen leveren voor lastminuteprojecten. We zijn er trots op dat we klanten al vaak uit de nood hebben geholpen door opdrachten die een "mission impossible" leken, tot een succesverhaal te maken.

EÉN EN AL TOEWIJDING ACHTER DE SCHERMEN

Het grootste deel van ons dagelijkse werk bestaat uit interactie met mensen. De nadruk ligt in grote mate op communicatie en psychologie. Om echt succesvol te zijn in de lokalisatiesector, zo hebben we geleerd, heb je een dosis geduld en humor nodig. Ook moet je gedreven zijn en je goed kunnen verplaatsen in klanten om inzicht te krijgen in hun wensen. Onze partners delen deze overtuiging en stellen zich soepel op; ze houden van hun werk en zijn trots op de resultaten.

NET COLLEGA'S…

We werken op een respectvolle en proactieve manier samen met onze klanten. We beschouwen hen als partners. Een goed vertaal- en lokalisatiebedrijf is veel meer dan alleen maar een leverancier. In welk opzicht? Het succes van een vertaal-, transcreatie- of lokalisatieproject staat of valt met grondige voorbereiding: input verzamelen van alle stakeholders (en de verwachtingen definiëren), de juiste vragen stellen en informatie delen. Centraal hierbij staan vertrouwen, uitstekende vaardigheden en tools, hoge reactiesnelheid en service van topkwaliteit. Ongeacht de complexiteit of de deadline van uw project, vertrouw ons maar. Wij maken er een succes van door te zorgen voor optimale betrokkenheid bij alle stakeholders en duidelijke doelstellingen. Sparkling Lengua onderscheidt zich van de concurrentie met deze aanpak. En met succes, want onze klanten blijven terugkeren!

"Enthousiasme is de gist die je verwachtingen tot in de hemel doet groeien.
Enthousiasme is die glinstering in je ogen, die draai in je benen, die greep van je hand, die onweerstaanbare wilskracht en energie om je ideeën te verwezenlijken."
Henry Ford

Maak kennis met het teamOnze filosofie
picturepicturepicturepicture